Siin on valik teemasi, millest võib nii rääkida kui praktiliselt läbi teha.
Mis on teenindus ja teenindamine?
Ajalugu: söögivahendite ajalugu, restoranide ja kohvikute ajalugu.
Istumisega
laudade katmine ja roogade ning jookide serveerimine. Samuti ka eri
kultuurides. Töövõtted, mida saab kasutada nii koduperenaine, kui
asjatundja.
Selvelaudade katmine. Pearõhk kodustes tingimustes. Kus võib ja saab peolaudu katta?
Jootraha- kellest ja millest sõltub? Kas ja kui palju maksta?
Käitumine vastuvõtul, restoranis.
Serviisi tundmine: taldrikud, klaasid, söögi- ja serveerimisvahendid.
Klient ei ole kuningas.
Toitlustusürituste pakkumiste küsimine ja analüüs. Mida peaks teadma?
Erilised söögi- ja joogi ja serveerimisvahendid.
Kuidas süüa mereande, milliste vahenditega?
Kellaviietee: ajalugu, etikett, katmine, joomine.
Küsige pakkumist loovteenindus@gmail.com või tel 5175525